Vores åbningstider er:

Mandag: 6.45 – 16.30

Tirsdag: 6.45 – 16.30

Onsdag: 6.45 – 16.30

Torsdag: 6.45 – 16.30

Fredag:  6.45 – 15.45

 

Tillæg til Naturbørn døgnåbning

I Naturbørn har I også mulighed for at få passet jeres barn udenfor de normale åbningstider. Mulighederne er hele døgnet rundt også i weekenden.

Dette gør vi for at kunne evt. yde jer en bedre pasningsmulighed, set i forhold til jeres andet liv – arbejdslivet – og andre gøremål, og det vil komme til at give jer mulighed for at evt. få passet jeres børn udenfor vores normale åbningstid.

Omkring normering betyder det ikke, at vi vil komme til at kunne have flere end de 10 børn vi har i dag. Det er kun de nuværende/kommende børn, der vil få muligheden.

Vores normale åbningstid, er i dag.

Mandag – Torsdag 06.45 – 16.30

Fredag 06.45 – 15.45

Hvis man vil komme til at have et fast pasningsbehov udover de normale åbningstider, kan man tilkøbe ekstra tid, som vil blive opgjort, når den pågældende måned slutter. Har man brug for pasning i en weekend, gælder her det samme.

I vil selvfølgelig stadig have den samme fleksible hjælp fra vores side til de dage, hvor man uforventet kommer for sent om eftermiddagen uden at det kommer til at koste ekstra.

Ved overnatning og hele dage i weekender aftales separat pris.

Ferie

Som alle andre, holder vi også ferie en gang imellem. 

Vi udleverer ferieplan til alle børn og forældre inden kalenderåret starter, således at I har bedst mulighed for at planlægge.

Herudover holder vi 2 kursusdage om året. Vi melder selvfølgelig ud i god tid, inden de afholdes