Tilskuddet søges hos kommunen, og dette udbetales månedsvis forud til jer forældre. Vi hjælper naturligvis gerne med denne del.

Der ydes søskendetilskud på lige fod med de kommunale pasningsmuligheder. Tilskuddet tilfalder det barn med den billigste nettodriftsudgift.

Tilskuddet og egenbetalingen overføres til vores konto, månedsvis forud i alle 12 måneder.

Haderslev Kommune:

Pris pr. barn 2024:  kr. 9.100,00
Tilskud 2024:          kr. 5.983,00
Din pris:                 kr. 3.117,00 pr. måned. 
 
Med i prisen er bleer, skumklude, skifteunderlag, zinksalve, solcreme, hagesmække og håndklæder. Prisen inkluderer også mad, drikkelse og frugt.
 
Bemærk prisstigning er altid først fra 1. januar, så der kommer ingen stigninger hen over året. Tilskuddet fra kommunen er også altid fra den 1. januar.
 
______________________________________________________________________________
 
Der er 2 måneders skriftlig opsigelse, dette gælder for både forældre og for Naturbørn.
 

Opsigelsen skal forelægge inden den 1. i måneden, som gælder løbende måned + 1 måned. Opsigelsen kan dog ikke ske pr. 1. juli. Dvs. Ved opsigelse til 1. august, skal der betales for hele juli, selvom vi holder ferie i 3 uger af juli, da betalingen i juli betragtes som vores feriepenge. Man skal derfor opsige således, at barnet har sidste dag enten 31.05 eller 31.07.

 
Alle meddelelser til kommunen vedr. opstart og opsigelse skal være skriftlige med forældrenes og vores underskrifter. Vi har papirerne liggende her i Naturbørn.