Fordele ved at vælge privat pasningsordning

VIKAR VED AKUT SYGDOM:

Du skal ikke selv passe dit barn, hvis vi bliver akut syge. Vi har i sådan et tilfælde mulighed for at benytte 1 vikar, som er tilknyttet Naturbørn. Vikaren kommer og passer børnene. Vikaren kommer løbende på besøg, så børnene er trygge ved vedkommende (der foreligger børneattest og straffeattest på vores vikarer). 

Der er dog ikke mulighed for at benytte vikar i vores ferie. Derfor planlægges feriedage 1 år frem, for at gøre det let for jer forældre at planlægge (se oversigt over ferie og lukkedage). 

INGEN GÆSTEBØRN:

Til gengæld kommer der heller ikke gæstebørn i Naturbørn. Man er en fast gruppe børn med en fast hverdag, hvorved børnene ikke skal forholde sig til nye børn hver måned.

FLEKSIBILITET:

Vi bestemmer selv vores åbningstider og kan derfor være fleksible på dette område.

TRYGHED DA ALT ER GODKENDT:

Vi er godkendte af kommunen.
Lokalerne er sikkerhedsgodkendt af kommunen.
Kommunen fører tilsyn med både anmeldte og uanmeldte besøg flere gange om året 

HVORDAN:

Papirene udfylder vi sammen så DET ER LET.

Husk, at når I ønsker privat pasningsordning, skal jeres barn skrives op til en kommunal plads først. Sådan er lovgivningen på området. Dette gøres nemt på kommunens digitale pladsanvisning. Når I laver en kontrakt med os, afmelder i jeres plads i det kommunale system, igen via den digitale pladsanvisning. 

Man kan også skifte fra en kommunal dagpleje til en privat pasningsordning, selvom man er startet op i den kommunale dagpleje. Da skal man bare opsige sin plads hos den kommunale dagpleje. Opsigelsesvarsel hos den kommunale dagpleje er 1 mdr, enten inden den 1. i mdr. eller 15. i mdr.

 

Ved evt. spørgsmål så ring, sms eller aftal at komme forbi.