Isabels forældre:

De har fokus på hvert enkelt barn og deres udvikling, og sætter alle 10 børn i fokus hver eneste dag.
Hos dem er nærvær ikke noget, man taler om – det er noget, som findes i alt det de gør!
Det er vigtigt at understrege, at det er så meget mere end blot et arbejde for dem. Der er så meget gnist og engagement fra deres side, at man aldrig er i tvivl om at børnene får knus og kærlighed, samt de rigtige skub ud i selvstændigheden.
De er, med eller uden denne titel, VERDENS bedste pasningsordning.

Jacobs mor: 

Majbritt & Casper har sammen naturbørn i Haderslev. De 2 mennesker får min søns hverdag til at være helt fantastisk, når mor og far er på job. Han er ikke kun i det tryggeste hænder, men han lærer så meget hver eneste dag om naturen, trafikken, årstiderne og alle sanser

Elliots mor:

Der findes ingen anden pasningsordning med så meget -rum, nærvær og kærlighed til børnene. For dem er det ikke bare et arbejde, men en livsstil og livspassion. Min søn er i de tryggeste hænder hver eneste dag, mens jeg er på arbejde. De hjælper mig med at give ham en stabil og kærlig opvækst. Jeg bliver så rørt over at se den rolige og helt enorme omsorg, de drager for min søn og alle de andre børn i Naturbørn. Min søn nævner ofte Majbritt og Casper i alle sammenhænge – hvad hjertet er fyldt af, løber munden over med.  Min søn kunne ikke ønske sig bedre, de er guld værd!

Emilys forældre:

De bedste til vores barn. De besidder tryghed og stabilitet i børnenes hverdag. Deres glæde og energi smitter af på børnene og de elsker dem. Gåture, sange, kreative ting der laves og som børnene stolt viser frem. De er favnende og emmer af kærlighed og varme!!!  De gør det fantastisk !!!! Bygger et sundt og solidt fundament til alle børn   

Alberts forældre: 

En pasningsordning med så meget nærvær, tryghed både for børn og forældre og ikke mindst fokus på det enkelte barn.
Vi har en særlig dreng, en dreng der er født for tidligt og haft en rigtig svær start på livet, hvor -naturbørn var ikke et valg men et MUST for vores dejlige søn, et MUST, da vi vidste, at de kunne rumme alle slags børn, såfremt der kunne komme nogen udfordringer.
Til tider bliver jeg helt helt rørt over de små forskellige værdier, de giver min søn og de andre børn. 
Naturbørn er ikke kun et arbejde eller en helt alm. pasningsordning, men det er deres livsstil, deres passion og det stråler ud af dem, at de elsker det.
De lavede en indsamling for ikke særlig lang tid siden, hvor de formåede at lave en video,-de fortalte om børnenes hverdag, og må indrømme, det ramte mig med 1000km i timen med lykkes tårer, den kærlighed og glæde krydret med en livslang taknemmelighed fra Alberts forældre.
At dedikere hele deres liv og passion til deres arbejde, er helt specielt
Vi bukker og takker for vores højt elskede Naturbørn i Haderslev.